Monday, July 21, 2014

Pemenang Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaway by Dnialicious Cake House^^

Assalamualaikum :)

Hari ni Aliyah mewakilkan bos @ Dnialicious Cake House Kuala Terengganu untuk mengumumkan para pemenang yang terpilih^^. Tau ramai yang dah tertuggu-tunggu x sabar kan? Tapi sebelum  tu aliyah nak bgtau awal2 lah, grand prize tu dibatalkan sebab penyertaan kurang memberangsangkan. Big bos target 100++ yang join tapi cuma 78 orang yang join. Tapi don't worry kayy, hadiah-hadiah lain still valid.

Berkenaan dengan lokasi/ tempat tinggal peserta, sebelum ni aliyah dah bagi peluang untuk check kan? jd, kalau korang x check dan tempat tinggal korang tu salah, x dapat nak buat ape la skrg kan. pemenang dah pun dipilih. sebarang kesulitan untuk tuntut hadiah sbb lokasi yang salah tu adalah di bawah tanggungjawab korang sendiri. Yang mana dah inform tu aliyah dah betulkan :)

Memandangkan bos x sempat, jadi para pemenang telah dipilih secara random oleh staf-staf @ Dnialicious Cake House

Senarai Pemenang

*Drumroll*

Johor Darul Takzim

http://nr-sknh.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html 
http://www.kisahsidairy.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by_30.html

Kedah Darul Aman

http://husnazahidi.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html


Kelantan Darul Naim 

http://shairadiaries.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html 
http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

Melaka Bandaraya Bersejarah

http://supernaddyss.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
http://cxopportunities.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaway.html

Negeri Sembilan Darul Khusus

http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
http://cahayakehidupanku88.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-

Pahang Darul Makmur

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html


Perak Darul Ridzuan

http://syiralokman.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by_24.html
http://eatmakeread.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html


Perlis Indera Kayangan 

http://lalazarryn.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
http://krungkrungx.blogspot.com/2014/07/special-ketuk-ketuk-aidilfitri.html

Pulau Pinang Pulau Mutiara
 http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaway.html
http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Sabah Negeri Di Bawah Bayu

http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Sarawak Bumi Kenyalang 

http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/07/join-give-away-yang-dianjurkan-oleh.html
http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Selangor Darul Ehsan

http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html


Terengganu Darul Iman

1. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
2. http://misskitty12.blogspot.com/2014/06/httpdnialiciousblogspotcom201406ketuk.html


Wilayah Persekutuan

 http://azlanbahar.com/contest/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-dnialicious-cakehouse/
http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html


Pemenang dari negeri Terengganu akan menerima:
1st prize : 2 kotak biskut dan 1 kek lapis( worth RM 70++!)
2nd prize : 1 kotak biskut dan 1 kek lapis(worth RM 40++!)

Pemenang dari negeri-negeri lain akan menerima:
sekotak biskut raya dari stokis ketuk-ketuk aidilfitri yang bernilai sehingga RM30 setiap seorang

Para pemenang sila hantar detail berikut:

Nama:
Url giveaway korang:
No Fon:

ke SINI

Tarikh akhir hantar detail adalah pada 24.7.2014. Yang lewat daripada tu takkan dilayan ye sbb giveway ni melibatkan stokis-stokis ketuk-ketuk aidilfitri di seluruh negeri jadi kami nak selaraskan. Pihak stokis akan menghubungi korang untuk bgtau cara-cara tuntut ye. Jika korang masih tak dihubungi dalam masa 2 minggu selepas tarikh 24.7.2014, inform kami balik kat SINI

Tahniah dari kami Bos, Staf-Staf & Intern Student @ Dnialicious Cake House :)

Sekian,

Tuesday, July 15, 2014

Senarai Peserta Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaway :)

Assalamualaikum :)

Thank much bg yang sudi join ye :)

Seramai 78 orang yang telah join. Alhamdulillah,,tapi x capai target la korang :( .. so x tau lg bos nk bagi ke x grand prize tu. Apa kata korang join lagi? jom jom jom! Dnialicious bukak peluang lagi 5 hari ye. Pemenang akan dipilih pada 20.7.2014. jadi sementara tu korang blh join lg ye. nak join klik sini


Johor Darul Takzim
1. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.htmlhttp:
2. http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
3. http://nr-sknh.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
4. http://www.kisahsidairy.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by_30.html
5. http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
6. http://theieraziera.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Kedah Darul Aman
1. http://husnazahidi.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
2. http://eirna-nurasikin.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveways-
3. http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
4. http://adna2029.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-by-dnialicious.html

Kelantan Darul Naim 
1. http://norminieza.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by_30.html 
2. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
3. http://shairadiaries.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
4. http://checlee.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
5. http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
6. http://eyranasrin.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaway.html

Melaka Bandaraya Bersejarah
1. http://supernaddyss.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
2. http://cxopportunities.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaway.html
3. http://haipakwe.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

Negeri Sembilan Darul Khusus
1. http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
2. http://hafiznur.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
3. http://cahayakehidupanku88.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-
4. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html?
5. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
6. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by_25.html

Pahang Darul Makmur
1. http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
2. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
3. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

Perak Darul Ridzuan
1. http://syiralokman.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by_24.html
2. http://eatmakeread.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
3. http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
4. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
5. http://yangbaik.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Perlis Indera Kayangan  
1. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
2. http://krungkrungx.blogspot.com/2014/07/special-ketuk-ketuk-aidilfitri.html

Pulau Pinang Pulau Mutiara
1. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
2. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaway.html
3. http://www.syukurnyasihat.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri.html
4. http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Sabah Negeri Di Bawah Bayu
1. http://walkstatic.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
2. http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
3. http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Sarawak Bumi Kenyalang 
1. http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/07/join-give-away-yang-dianjurkan-oleh.html
2. http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Selangor Darul Ehsan
1. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/06/giveaway-ketuk-ketuk-aidifitri.html
2. http://sallyadan.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidifitri.html
3. http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
4. http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidifitri-giveaways.html
5. http://travellogdin.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
6. http://yuyueciutmiut.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
7. http://i-ezzaen.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
8. http://cowament.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
9. http://akmakhaieri.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
10. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
11. http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
12. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
13. http://dnialicious.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Terengganu Darul Iman
1. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
2. http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
3. http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
4. http://misskitty12.blogspot.com/2014/06/httpdnialiciousblogspotcom201406ketuk.html
5. http://awansamudera.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
6. http://aswanazmy.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
7. http://sweetfatihahahmad.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
8. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
9. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
10. http://angguk2.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Wilayah Persekutuan
1. http://pencarianhatisuci.blogspot.com/2014/06/giveaway-ketukketuk-aidilfitri.html
2. http://cammylia.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
3. http://farizadarwish.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
4. http://travellogdin.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html
5. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
6. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
7. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-
8. http://azlanbahar.com/contest/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-dnialicious-cakehouse/
9. http://ayshanur.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
10. http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html
11. http://satujanjikita.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaway-by.html

check link penyertaan korang ye. pastikan negeri betul tau. kalau salah nnti korang susah nak tuntut hadiah. Untuk kuala lumpur, labuan dan putrajaya semua masuk bawah wilayah persekutuan ye. Yg x tulis negeri pun kami masukkan bawah wilayah persekutuan jugak. tolong konfemkan balik ye. komen je kat bawah :)

sekian, terima kasih join :)

Tuesday, July 8, 2014

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse

PENGUMUMAN
-Giveaway ini dipanjangkan tarikh sehingga 14 JULAI 2014-


Assalamualaikum :)

Hokeyyy..

Buat pertama kalinya,

**Drumroll**

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim,

 Dnialicious Cake House melancarkan Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways yang akan berlangsung dari 
24 JUN 2014 hingga 7 JULAI 2014 20 JULAI 2014. Giveaway ni adalah lain dari yang lain kerana para pemenang dipilih mengikut negeri yer^^. 2 pemenang dari setiap negeri akan dipilih secara random






Cara- Cara Menyertai:


Langkah 1
 Follow sini --->  D'nialicious Cake House

Langkah 2

Langkah 3
Buat satu entry yang ringkas tapi menarik tentang Giveway ini (masukkan banner dan backlink ke post ini)

Langkah 4
Buat satu entry bertajuk  'Ketuk-Ketuk Aidifitri' dan copy pastekan code dibawah kedalam ruangan htlm. (sebelah compose). dan publish! 

pastikan dah copy semua code tau :)
Dah??
sekarang tinggalkan jejak yang menandakan korang dah join Giveaway ni.
Tinggalkan url penyertaan anda mengikut format dibawah;
  • url entry giveaway
  • url entry ketuk-ketuk aidilfitri
  • negeri anda menetap
ok settle. boleh la start doa banyak-banyak kan bagi dapat biskut raya free. :) Tahun ni boleh sponsor biskut raya kat mak hihi Kalau ada yang x faham boleh tanya kat komen ye. 

Special price untuk warga Terengganu Kita!

1st prize : 2 kotak biskut dan 1 kek lapis( worth RM 70++!)
2nd prize : 1 kotak biskut dan 1 kek lapis(worth RM 40++!)

Negeri-negeri lain jangan risau!!

2 orang dari setiap negeri akan mendapat sekotak biskut raya dari stokis ketuk-ketuk aidilfitri yang bernilai sehingga RM30 setiap seorang.

psst:// kalau penyertaan memberangsangkan boss kata nak bg grand prize kepada pemenang bertuah.. sorang je tau 1 malaysia.. wowwww~ =)

contoh-contoh hadiah =)






sekian, terima kasih join :)

Friday, July 4, 2014

Tempahan Hamper di Kuala Terengganu

Assalamualaikum & hai :)

Anda kini boleh menempah hamper di Dnialiciouse cake house!. Sesuai untuk sebarang majlis atau untuk diberikan kepada insan2 tersayang,

Harga 1 standard hamper adalah RM95.00; mengandungi 3 jenis biskut raya + siap hias.

Tempahan hamper boleh di-customize ikut kehendak pelanggan ye. Sebut harga akan diberitahu kemudian mengikut tempahan.

Contoh standard hamper.
Untuk fast buy boleh terus walk in ke Dnialicious Cake House depan Hotel Grand Continental Kuala Terengganu. Untuk belian lebih dari 5 hamper, seeloknya korang buat tempahan dulu lah.

Sekian, Terima Kasih :)

Wednesday, July 2, 2014

Tempahan Pelanggan

Assalamualaikum & hai~!

terima kasih banyak2 buat pelanggan2 yang sudi arder & tempah di Dnialicious Cake House ya^^

 Ini adalah hasil-hasil design yang pernah kami buat. boleh dijadikan rujukan buat para pelanggan yag ingin menempah :)

Kek Birthday

Kek Hantaran

Cupcake

terima kasih :)

Friday, June 27, 2014

Ketuk-Ketuk Aidilfitri in Media

Dari Puan Siti Aisyah Bt Zulkifli Ramond,

Alhamdulilah Syukur Utusan Malaysia Di Ruangan Bisness.

Tanpa Keberanian Mimpi Tidak Mungkin menjadi Kenyataan!!!

Kami tidak sangka kami akan melangkah sejauh ini.

Kami tidak sangka kami sekuat ini
Kami tidak sangka *keluarga Ketuk-Ketuk Aidilfitiri* yang baru berjinak dalam perniagaan boleh berjalan merangkak tanpa berhenti!!!

Syukur Ya allah kami jelas dengan matlamat kami

Syabas kepada semua Stokis,Rakan2 agen yang sentiasa fokus dan membuat Sales yang terbaik!!!!

Kami semua akan berada di hampir Semua Pasaraya hebat di serata tanah air

Anda boleh temui Kuih Raya Ketuk-Ketuk Aidilfitri di

1.Amcorp Mall
2.SACC Mall
3.Plaza Alam Sentral
4.Aeon Kinta City Station
5.Aeon Big Seberang Jaya
6.Star Parade Alor Star Pacific
7.Aeon Bukit Tinggi Klan
8.Aeon Bukit Raja Klang
9.Aeon Balakong
10.Aeon Taman Maluri
11.Aeon Setiawangsa
12.Aeon Big Carrefour
13.Tesco Ampang
14.Ampang Point
15.Aeon Seremban 2
16.Aeon Wangsamaju
17.Aeon Rawang
18.Aeon IOI Mall
19.MITC Mydin Melaka
20.Lyna Hamper Outlet TTDI Jaya
21. Najah Bakery Seriab
22. Najah Bakery Arked Kayangan
23. Dnialicious Cake House Terengganu (depan Grand Continental)

Saya nak ucapkan terima kasih kepada Tulang belakang saya suami tersayang Fauzi Ahmad yang sentiasa memberi saya semangat dan sahabat2 yg sentiasa menyokong saya dan KKAF!!!

Tahniah Stokis !!!!!!
Anda memang Hebat dapat membimbing rakan niaga anda!!!!

Terima kasih guru saya Dr Bisnes Azizan Osman dan Jerry Zafrul Rizal Matdan puan hajah Yasmin Mohd Ramzi

Yang memberi ilmu kepada saya:)




Wednesday, June 25, 2014

Hasil Tempahan (Kek Hantaran)

Assalamualaikum & Hai~!

Ni adalah gambar2 hasil dari tempahan yang dah dibuat oleh pelanggan ye. Biasanya customer akan tempah kek untuk hantaran tunang atau kawen. Untuk event2 lain pun boleh. Antara design2 yang boleh kami buat adalah macam dalam gambau2 kat bawah ni keyh. jemput cuci mata ;-)


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57


Gambau2 tu dah dilabel dengan 123 so senang la if korang nk tny contohnye;

" kek perisa ___, frosting ____ design mcm no 1 tu berapa?"

so tny je kat ruang komen bawah ye.

Ada 3 pilihan perisa kek,

Red Velvet
Chocolate Moist
Rainbow

Ada 4 pilihan Jenis Frosting/Aising

Fondant
Cream Cheese
Fresh Cream
Butter Cream

Design2 lain pun InsyAllah kami boleh buat. Just tunjuk gambar contoh ye.


TQ =)